AVECINE

ASOCIACIÓN VALENCIANA
DE EMPRESARIOS DE CINE

AVECINE

SOBRE AVECINE

L'ASSOCIACIÓ VALENCIANA D'EMPRESARIS DE CINEMA va néixer el 29 d'agost de 1977. Forma part de la FECE (Federació d'Empresaris d'Espanya), els socis de la qual són empresaris de cinema, empreses d'exhibició cinematogràfica i altres associacions i agrupacions empresarials.

És una institució sense ànim de lucre i té com a objectius fonamentals, entre d'altres, els de representar, gestionar i defensar els interessos generals i comuns dels seus membres, davant de persones i entitats públiques o privades, promoure la unitat associativa d'empreses i empresaris d'exhibició cinematogràfica. Vetllar per la lliure i lleial competència al mercat cinematogràfic espanyol, facilitar i impulsar la millora permanent de les condicions en què es desenvolupa l'activitat dels seus membres i desenvolupar una estructura associativa empresarial que respongui eficaçment a les necessitats dels seus membres i del sector en conjunt.
Fes-te soci

Nosaltres ens encarreguem de defensar els teus interessos davant de persones i entitats, i impulsar la millora permanent de les condicions en què es desenvolupa la teva activitat.

Estigues informat

Coneix les novetats que es produeixen al sector cinematogràfic a la nostra secció d'actualitat de la nostra pàgina web.

Feb102024
GOYA 2024

PREMIATS EN LA 38a GALA DELS GOYA 2024- Millor Pel·lícula: 'La societat de la neu'- Millor Adreça: J.A. Baiona, per 'La societat de la..

Ampliar
PREMIOS FEROZ 2024
Ene262024
PREMIS FEROÇ 2024

XI Premis Feroç: ‘20.000 espècies d'abelles' s'alça amb el premi a millor pel·lícula dramàtica, ‘Robot Dreams’ millor comèdia,..

Ampliar
EL CINE DE 2024
Ene252024
EL CINEMA DE 2024

El dimecres 24 de Gener , Mercacine va organitzar una tertúlia entre el periodista cinematogràfic Salva Herrero i el President de Avecine Antonio Martí,..

Ampliar
Estadísticas semanales 2024 Exhibición
Ene102024
Estadístiques setmanals 2024 Exhibició

L'Empresa Comscore, líder en la confecció de dades estadístiques de l'Audiovisual, aporta informació de l'evolució setmanal comparant-la..

Ampliar
ABC
Alucines
Axion
Babel
Centros Culturales
Cineapolis
D'OR
Drive In
El Capricho Audiovisual
El Sur
Exhicine
Cines El Punt- Kinepolis Alzira
Teatre Ideal de Turis
Idilio Crespo
Jayan
La Esperanza
L'altet
Cines Lys en Valencia
Terraza Lumiere
Maravillas Teruel
MN4
OCINE
Odeon Multicines
Star Pinedo
Unio Musical
Utiye
Villena

AVECINE
La Asosiación Valenciana de Empresarios de Cine es una institución sin fines de lucro y tiene como objetivos fundamentales, entre otros, los de representar, gestionar y defender los intereses generales y comunes de sus miembros.

ivc.gva.es Regia

Gran Vía de Ramón y Cajal, 37 Planta 8ª, Pta. 44
46007 Valencia (Valencia)