AVECINE

ASOCIACIÓN VALENCIANA
DE EMPRESARIOS DE CINE

AVECINE

SOBRE AVECINE

L'ASSOCIACIÓ VALENCIANA D'EMPRESARIS DE CINEMA va néixer el 29 d'agost de 1977. Forma part de la FECE (Federació d'Empresaris d'Espanya), els socis de la qual són empresaris de cinema, empreses d'exhibició cinematogràfica i altres associacions i agrupacions empresarials.

És una institució sense ànim de lucre i té com a objectius fonamentals, entre d'altres, els de representar, gestionar i defensar els interessos generals i comuns dels seus membres, davant de persones i entitats públiques o privades, promoure la unitat associativa d'empreses i empresaris d'exhibició cinematogràfica. Vetllar per la lliure i lleial competència al mercat cinematogràfic espanyol, facilitar i impulsar la millora permanent de les condicions en què es desenvolupa l'activitat dels seus membres i desenvolupar una estructura associativa empresarial que respongui eficaçment a les necessitats dels seus membres i del sector en conjunt.
Fes-te soci

Nosaltres ens encarreguem de defensar els teus interessos davant de persones i entitats, i impulsar la millora permanent de les condicions en què es desenvolupa la teva activitat.

Estigues informat

Coneix les novetats que es produeixen al sector cinematogràfic a la nostra secció d'actualitat de la nostra pàgina web.

FESTIVAL DE SAN SEBASTIAN 2023
Sep222023
FESTIVAL DE SANT SEBASTIAN 2023

Del 22 al 30 de Setembre se celebra com tots els anys el Festival de Sant Sebastià que en la seua 71 edició contínua sent el major esdeveniment del..

Ampliar
SEMINCI en la Semana Internacional de Cine de Valladolid
Sep222023
SEMINCI en la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid

CINEMA D'AUTOR: FESTIVAL *SEMINCI en la Setmana Internacional de cinema de VALLADOLID. Del 21 al 28 d'octubre se celebrarà la tercera edició..

Ampliar
BONO CULTURAL JOVE 2023
Sep152023
BONO CULTURAL JOVE 2023

HUI S'INICIA L'ENVIAMENT DE LES PRIMERES 5.000 TARGETES DEL BO CULTURAL JOVE 2023Aquest dijous comença l'enviament a través de l'empresa..

Ampliar
FIESTA DEL CINE
Sep142023
Festa del cinema

Festa del cinema Octubre 2023Torna la festa del cinema per 3,50€ durant 4 dies.Ja pots gaudir del cinema els pròxims Dilluns 2, Dimarts 3,Dimecres..

Ampliar
ABC
Cines El Punt- Kinepolis Alzira
Cines Lys en Valencia
Alucines
Axion
Babel
Centros Culturales
Cineapolis
D'OR
Drive In
El Capricho Audiovisual
El Sur
Exhicine
Teatre Ideal de Turis
Idilio Crespo
Jayan
La Esperanza
L'altet
Terraza Lumiere
Maravillas Teruel
MN4
OCINE
Odeon Multicines
Star Pinedo
Unio Musical
Utiye
Villena

AVECINE
La Asosiación Valenciana de Empresarios de Cine es una institución sin fines de lucro y tiene como objetivos fundamentales, entre otros, los de representar, gestionar y defender los intereses generales y comunes de sus miembros.

ivc.gva.es

Gran Vía de Ramón y Cajal, 37 Planta 8ª, Pta. 44
46007 Valencia (Valencia)