AVECINE

ASOCIACIÓN VALENCIANA
DE EMPRESARIOS DE CINE

AVECINE

SOBRE AVECINE

L'ASSOCIACIÓ VALENCIANA D'EMPRESARIS DE CINEMA va néixer el 29 d'agost de 1977. Forma part de la FECE (Federació d'Empresaris d'Espanya), els socis de la qual són empresaris de cinema, empreses d'exhibició cinematogràfica i altres associacions i agrupacions empresarials.

És una institució sense ànim de lucre i té com a objectius fonamentals, entre d'altres, els de representar, gestionar i defensar els interessos generals i comuns dels seus membres, davant de persones i entitats públiques o privades, promoure la unitat associativa d'empreses i empresaris d'exhibició cinematogràfica. Vetllar per la lliure i lleial competència al mercat cinematogràfic espanyol, facilitar i impulsar la millora permanent de les condicions en què es desenvolupa l'activitat dels seus membres i desenvolupar una estructura associativa empresarial que respongui eficaçment a les necessitats dels seus membres i del sector en conjunt.
Fes-te soci

Nosaltres ens encarreguem de defensar els teus interessos davant de persones i entitats, i impulsar la millora permanent de les condicions en què es desenvolupa la teva activitat.

Estigues informat

Coneix les novetats que es produeixen al sector cinematogràfic a la nostra secció d'actualitat de la nostra pàgina web.

FIESTA DEL CINE JUNIO 2024
Jun052024
FESTA DEL CINEMA JUNY 2024

EN EL MINUT 47.55 Comença la festa del cinema, del 3 al 6 de juny , els espectadors poden gaudir de les millors pel·lícules a 3,50 €..Suposarà un..

Ampliar
NUESTROS SOCIOS- CINES LYS
Jun032024
ELS NOSTRES SOCIS- CINES LYS

Els nostres espectadors hauran de preparar-se per a la nova dosi de por que els cinemes Lys estan preparant en el pròxim cicle de cinema de terror. Amb..

Ampliar
May172024
Estadística CINEMATOGRÀFICA 2023

• En 2023, el cinema a Espanya va créixer entorn del 30%, amb 76,7 milions d'espectadors, una recaptació de 493 milions d'euros i 2.357 pel·lícules..

Ampliar
May152024
Premis a l'Audiovisual 2024

Recentment, després del canvi de govern autonòmic i la retirada de les ajudes publiques per part d'este a l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual,..

Ampliar
ABC
Alucines
Axion
Babel
Centros Culturales
Cineapolis
D'OR
Drive In
El Capricho Audiovisual
El Sur
Exhicine
Cines El Punt- Kinepolis Alzira
Teatre Ideal de Turis
Idilio Crespo
Jayan
La Esperanza
L'altet
Cines Lys en Valencia
Terraza Lumiere
Maravillas Teruel
MN4
OCINE
Odeon Multicines
Star Pinedo
Unio Musical
Utiye
Villena

AVECINE
La Asosiación Valenciana de Empresarios de Cine es una institución sin fines de lucro y tiene como objetivos fundamentales, entre otros, los de representar, gestionar y defender los intereses generales y comunes de sus miembros.

ivc.gva.es Regia

Gran Vía de Ramón y Cajal, 37 Planta 8ª, Pta. 44
46007 Valencia (Valencia)