AVECINE

ASOCIACIÓN VALENCIANA
DE EMPRESARIOS DE CINE

AVECINE

SOBRE AVECINE

L'ASSOCIACIÓ VALENCIANA D'EMPRESARIS DE CINEMA va néixer el 29 d'agost de 1977. Forma part de la FECE (Federació d'Empresaris d'Espanya), els socis de la qual són empresaris de cinema, empreses d'exhibició cinematogràfica i altres associacions i agrupacions empresarials.

És una institució sense ànim de lucre i té com a objectius fonamentals, entre d'altres, els de representar, gestionar i defensar els interessos generals i comuns dels seus membres, davant de persones i entitats públiques o privades, promoure la unitat associativa d'empreses i empresaris d'exhibició cinematogràfica. Vetllar per la lliure i lleial competència al mercat cinematogràfic espanyol, facilitar i impulsar la millora permanent de les condicions en què es desenvolupa l'activitat dels seus membres i desenvolupar una estructura associativa empresarial que respongui eficaçment a les necessitats dels seus membres i del sector en conjunt.
Fes-te soci

Nosaltres ens encarreguem de defensar els teus interessos davant de persones i entitats, i impulsar la millora permanent de les condicions en què es desenvolupa la teva activitat.

Estigues informat

Coneix les novetats que es produeixen al sector cinematogràfic a la nostra secció d'actualitat de la nostra pàgina web.

May192023
RESULTATS DE LA FESTA DEL CINEMA MAY 2023

977.714 espectadors gaudeixen de la 20a edició de la Festa del CinemaEntre les deu pel·lícules més vistes d'aquesta edició es troben dues espanyoles:..

Ampliar
MAYORES EN EL CINE
May162023
MAYORES EN EL CINE

El Consejo de Ministros acuerda el desarrollo de un programa para fomentar que las personas mayores de 65 años vuelvan al cine El programa, en cuyo..

Ampliar
FIESTA DEL CINE
May102023
Festa del cinema

COMENÇA LA VENDA ANTICIPADA D'ENTRADES DE CINEMA A partir del 10 de maig a les 12h es podran comprar les entrades per a la pròxima edició de la..

Ampliar
Clausura Festival Internacional RADIO CITY
May082023
Clausura Festival Internacional RADIO CITY

Los cines ABC Park acogen el viernes 12 de mayo de 2023, la gala de clausura y entrega de premios de la XXI edición del Festival Internacional de Cortometrajes..

Ampliar
ABC
Alucines
Axion
Babel
Centros Culturales
Cineapolis
D'OR
Drive In
El Capricho Audiovisual
El Sur
Exhicine
Teatre Ideal de Turis
Idilio Crespo
Jayan
La Esperanza
L'altet
Terraza Lumiere
Maravillas Teruel
MN4
OCINE
Odeon Multicines
Star Pinedo
Unio Musical
Utiye
Villena

AVECINE
La Asosiación Valenciana de Empresarios de Cine es una institución sin fines de lucro y tiene como objetivos fundamentales, entre otros, los de representar, gestionar y defender los intereses generales y comunes de sus miembros.

ivc.gva.es

Gran Vía de Ramón y Cajal, 37 Planta 8ª, Pta. 44
46007 Valencia (Valencia)