Festa del cinema

Comença la venda anticipada de les entrades per a la Festa del Cinema


Des del 27 de setembre a les 12h es podran comprar les entrades per a la pròxima edició de la Festa del Cinema que se celebrarà del 2 al 5 d'octubre.

Un total de 326 cinemes de tota Espanya, que sumen un total de 2.897 pantalles, participaran en aquesta nova edició de la Festa del Cinema.

Els espectadors podran adquirir les seues entrades per a la Festa del Cinema tant per internet, en les webs dels cinemes i en les webs tradicionals de venda d'entrades i en les taquilles dels cinemes.

• Per primera vegada i per a facilitar la participació de tots els públics, no serà necessari acreditar-se prèviament en la web oficial per a adquirir les entrades i gaudir de l'esdeveniment.

Els espectadors podran gaudir de pel·lícules com “After. Ací acaba tot”, “Barbie”, “CampeoneX”, “Carajita”, “El sol del futur”, “El supervivent d'Auschwitz”, “Falcon *Lake”, “Gran Turisme”, “Jeanne Du Barry”, “Karnawal”, “La Monja II”, “La Tendresa”, “La veu del sol”, “Els Mercenaris 4”, “Megalodon 2: La Fossa”, “Missió a Mart”, “Misteri a Venècia”, “Monstre”, “Ninja Turtles: Caos Mutant”, “Oppenheimer”, “The Creator”, “The Equalizer 3”, “Vacances d'Estiu” i “Vida Gossa”, entre altres.Festa del cinema Octubre 2023.

Torna la festa del cinema per 3,50€ durant 4 dies.

Ja pots gaudir del cinema els pròxims Dilluns 2, Dimarts 3,Dimecres 4 i Dijous 5 d'Octubre a un preu únic de 3,5€.

Fes un parèntesi en aquest començament de Tardor, i gaudeix de les millors pel·lícules als nostres cinemes, pantalla grans, so espectacular i gran comoditat. Què més vols?

Localitza en els nostres associats quin cinema és mes pròxim a la teua localitat, i no perdes l'oportunitat d'aquests dies grans del Cinema, i veuen a gaudirFesta del cinema Mayo 2023

COMENÇA LA VENDA ANTICIPADA D'ENTRADES DE CINEMA

A partir del 10 de maig a les 12h es podran comprar les entrades per a la pròxima edició de la Festa del Cinema que se celebrarà del 15 al 18 de maig

Un total de 326 cinemes de tota Espanya participaran en aquesta nova edició de la Festa del Cinema.

Cerca el teu cinema mes pròxim, o localitza informació en la nostra web, AVECINE.COM, en la secció de "CINEMES", amb totes les novetats del cinema amb les sales mes pròximes a la teua localització.

A partir de les 12h de hui dimecres 10 de maig, els espectadors podran adquirir les seues entrades per a la Festa del Cinema tant per internet, en les webs dels cinemes i en les webs tradicionals de venda d'entrades i en les taquilles dels cinemes.

Com és habitual, abans de comprar les entrades, els espectadors hauran d'aconseguir la seua acreditació en la web oficial www.fiestadelcine.com

La vintena edició de la Festa del Cinema, que se celebrarà del dilluns 15 al dijous 18 de maig, comptarà amb la participació de 326 cinemes de tota Espanya, que sumen un total de 2.932 pantalles. Durant aqueixos quatre dies els espectadors podran gaudir de pel·lícules com 'Quines Vacances!', 'Setge', 'Beau té por', 'Book Club – Ara Itàlia', 'Dungeons & *Dragons: Honor entre Lladres', '*Fatum', 'El caçador de recompenses', 'Guardians de la Galàxia: Volum 3', Irati', 'Jeepers Creepers: El Renàixer', 'John Wick 4', 'La filla eterna', 'Les bones companyies', 'Els bons Modals', 'Love Again', *Marlowe', 'El meu Crim', 'Patti i la fúria de Posidó', 'Possessió infernal: El despertar', 'Rendfield', 'Super Mario Bros. La pel·lícula', 'The Lost King', 'Un Cel de Plom' o Unzué. L'últim equip de Juancar', entre altres.

Tota la informació de la Festa del Cinema està disponible en www.fiestadelcine.com, i en els perfils de Festa del Cinema en Instagram, Facebook, TikTok i Twitter.


AVECINE
La Asosiación Valenciana de Empresarios de Cine es una institución sin fines de lucro y tiene como objetivos fundamentales, entre otros, los de representar, gestionar y defender los intereses generales y comunes de sus miembros.

ivc.gva.es Regia

Gran Vía de Ramón y Cajal, 37 Planta 8ª, Pta. 44
46007 Valencia (Valencia)